به گزارش مشرق، رامین اسکندری، متخصص قلب و عروق درباره «نشانههای بروز بیماریها و سکتههای قلبی»، اظهار داشت: مهمترین علامت سکتههای قلبی درد در قفسه سینه و هر دردی که از ناف تا فک تحتانی باشد میتواند علامت بیماری قلبی باشد و باید این حساسیت نسبت به آن وجود داشته باشد؛ به ویژه اینکه اگر بیمار عوامل خطرساز نیز داشته باشد، این موضوع بسیار قابل توجه است.
بیشتر بخوانید:
وی با اشاره به عوامل خطرساز ایجاد بیماریهای قلبی، خاطرنشان کرد: برای نمونه اگر بیمار دیابتی بوده، فشار خون و چربی خون داشته باشد، سابقه فامیلی از سکتههای قلبی در اقوام درجه یک داشته و سیگار مصرف کند، میتواند به دلیل هر یک از این عوامل یا داشتن چند عامل خطرساز، دچار بیماری قلبی شود.
این متخصص قلب و عروق اظهار داشت: بیماری که عامل خطرساز دارد و دچار درد قفسه سینه میشود، باید حساسیت زیادی داشته باشد و اینطور نگوید که این درد اهمیتی ندارد و بیخیال شود؛ حداقل کار این است که به یک مرکز درمانی مراجعه کرده و پزشک نوار قلب سادهای از بیمار بگیرد.
اسکندری با بیان اینکه سن حملهها و سکتههای قلبی پایین آمده است، گفت: بیماران میتوانند در سنین پایینتر هم دچار حمله قلبی شوند؛ بنابراین باید نسبت به این موضوع حساسیت لازم را داشته باشیم.